Incoclub

Voor en door lotgenoten

Font Size

SCREEN

Cpanel
U bevindt zich hier: Home Lid worden

Lid worden

Lid worden van de 

Last van ongewild verlies van urine en/of ontlasting?

Als je deze vraag met ja beantwoord dan behoor je tot de doelgroep van de Incoclub. Incontinentie is een probleem met veel aspecten. Iedereen die ermee te maken heeft kan er een paar noemen, maar slechts weinigen kunnen het geheel overzien.
Hiermee geven we geen oordeel over de deskundigheid van artsen, medisch- of verpleegkundig specialisten of therapeuten, maar duiden we op de complexiteit van het probleem.

Het begint allemaal met jou zelf. Op enig moment besef je dat er iets mis is en je vraagt je af wat de oorzaak is. Voor de één is die vraag nauwelijks relevant omdat de dokter dat haarfijn heeft kunnen uitleggen. Voor de ander is dit het begin van een vaak lange zoektocht langs allerlei deskundigen. Ben jij al begonnen aan die zoektocht? Of is er iets dat je weerhoudt? Incontinentie is vaak nauw verbonden met schaamte en angst.

Vaak is er aan het einde van de zoektocht een oplossing te vinden. Medicatie, bekkenbodemtherapie, een operatie of een combinatie van deze behandelingen kunnen verbluffende resultaten geven. Maar niet altijd en niet voor iedereen. Dan ben je aangewezen op hulpmiddelen om het ongemak van je incontinentie te beheersen.

En steeds is daar de gêne en het taboe. De Incoclub heeft leden die weten wat je bezighoud en begrijpen wat jou overkomt. Het zijn ervaringsdeskundigen die zelf al een heel traject van hun zoektocht hebben afgelegd. Die de onderzoeken en behandelingen hebben ondergaan en de hulpmiddelen hebben gekozen die hen het beste helpen. Contact met die leden kan ook jou helpen.

Deze website bestaat uit een publieksdeel en een gedeelte voor leden. In het publieke deel vind je Inconieuws, algemene informatie over incontinentie en meer gedetailleerde informatie over onderzoeken, behandelingen en hulpmiddelen, een woordenlijst en een aantal links naar informatieve sites en een mogelijkheid om je aan te melden als lid. In het gedeelte voor leden bieden we o.a clubnieuws en relevante afbeeldingen.

incoclub_logo_128x111

Leden van de Incoclub hebben ook toegang tot ons forum en onze chatmogelijkheid waarmee we onderling contact hebben, vragen stellen en beantwoorden en ervaringen uitwisselen. De Incoclub biedt informatie, ervaringen en bovenal een luisterend oor.

Het lidmaatschap staat open voor alle lotgenoten, die te maken hebben met ongewild verlies van urine en/of ontlasting.


Wil jij lid worden van de Incoclub, meld je dan nu aan.
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en schrijf daarin waarom je lid wil worden.
Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Disclaimer
U bevindt zich hier: Home Lid worden